Demm you TEST. -,-''

Baru abis test Taxation tadi. Serious shit macam haram aku jawab. Haha.
Actually, aku ade buat plan B untuk test tadi, dengan harapan boleh lulus la.
Haha. Saje je nak buat back up.
Tapi, alangkah Frust nya aku bile lecturer tu boleh stay dari awal sampai habis test kat belakang aku.
Oh. Mampus aku macam ni. Habis plan B aku. Lingkup.
Tak dapat bukak 'toyol'. (p/s : please don't ever try this during exam okayy. haha.. tak elok)
Sebenarnya, aku tak study ape pon untuk test tadi. Bukan tak nak study, Tapi kemalasan mula membuak buak. Setan la ni hasut!! Dushhhh.
Demm!
Argghh. Nak tertekan, tension, stress pon tak gune. Bende dah lepas.
-,-'' Redha jela.

Aku belajar 2 bende hari ni.
Pertama, Jangan berharap sangat dengan Plan B bagai tu. nanti makan diri.
Yes. Memang aku dah terkene. Padan muke aku.
Second, study. Jangan tipu. Tak berkat markah kalau tiru in exam. Haha.
Memang kot. Test 1 hari tu aku ade tiru jugak. Tapi Failed. haha. padan muka aku lagi skali.

So, moral nya belajar la. Kalau dah name student tu, belajar la. Tanak belajar benti terus, keje. Haha.
Tapi dah keje nanti, sibuk pulak nak belajar. Haha. Manusia. -,-''

Good Luck. :)

4 comments: