Facebook oh Facebook.

Facebook.
Cakap je pasal facebook. Almost everybody have one!  Kan?
Tak tau la ade di antara korang yang takde Facebook sebab dah deactivate or dah malas nak layan Facebook ni.
Tapi bagi aku facebook memang patut ade.  Sebab Facebook ni quite banyak jugak kelebihannye.
One of them, boleh jumpe balik kawan kita yang dah lame gile lost contact. Agree? Hahaha. :)

Okayy, actually tadi aku ade terbace status sorang budak kat Facebook aku. Die cakap,

"Fakk Facebook's Timeline!" *status ni da di ubahsuai sikit agar nampak manis. haha

Ade jugak yang hantar request untuk delete Timeline kat facebook aku. *siap nak cari geng pulak tu nak terminate timeline ni. haishh~

Tak kurang jugak yang memaki hamun Mark Zukerberg suruh delete Timeline ni! *kau bising2 bukan si Mark Zukerberg tu kesah pon. dussshh! haha.


Okayy, in my opinion, *ceh cakap om puteh. poyo. -,-''
Timeline ni memang Awesome gile. Gile!

Nak tau kenape Awesome? 
Korang tengok la sendiri ke-Awesome-an Facebook Timeline ni. Hewhew. :))



















Awesome tak? *aku ni asyik awesome awesome. lempang kang!
Tapi obviously memang sangat cool la Timeline ni. Kan kan? hehe.
Kadang kadang aku terfikir jugak nak buat macam ni, cume tahap kekretifan aku ni tak setanding mereka. Hewhew.

Okayy. that's all for today. *perkataan yang ditunggu tunggu oleh student dari lecturer dalam kelas. haha
Have a nice Ramadhan. Chill. :)

p/s : entry bukan pasal puasa, sebab dah takde idea nak buat entry ape pasal puasa ni. haha.
p/s2 : maaf sebab isu pasal facebook Timeline ni dah lame, dah berkurun. sekarang baru nak apdett.  *Lantak la. nak apdett jugak. haha.
p/s3 : taktau nak letak ape kat p/s3 ni. haha. *bengong! hewhew.

Love y'all.
Bye. :)






26 comments:

  1. Timeline tu okayy laa. Wall biasa pun okay juga.Baik kan aku ? Hahaha

    ReplyDelete
  2. cool...walaupun banyak beno hewhewhew kau tu. Anyhow-update pun. Nnt singgah blog aku, nak bg bubur lambuk. Ahaha-eh silap, hewhewhew

    ReplyDelete
  3. err apa kelebihan die? hang bru ckp stu jer haha td kta byk....yg aku tgk nyer cantek kt citu jerla kt backround pic dgn profil pic. itu pon ko kne pndai susun nk bg kreatif n cantek mcm kt atas tu..ak pon xxberkenan jgk dgn timeline ni..entah mcm tersusun jer. or mybe ak dh terbiasa dgn interface yg lama kot..apapon ak still yg lama..fuu nAseb baik xtertukaq :)

    ReplyDelete
  4. fb..fb..fb *sambil mencangkung tunggak dagu*
    aku ada 3 fb..memng sngt pntng lah bg aku..1 dah timeline 2 belum lg..rasa nk buke acc bru pulak..hehe
    memng sngt ohhhsem lah timeline ni..dn apakejadahnya duk kutuk timeline dah korang jgk yg gatal tngn tukr yedak??

    yeahh aku pun nk jgk pixa ohsem cm2..tpp..:( xtau cner..huarr

    ReplyDelete
  5. wpon awesome ke tidak , ulya tetap tak suke timeline . titik !

    eh , ter-emo pulak =.='

    nasib baik lah ulya punya tak jadi timeline . dan harap kekal bukan timeline sampai bila bila . fuangg laa fuangg fuuuaannggg !*hembus2*

    ReplyDelete
  6. hahah. ni lagi satu kelebihan timeline ni.
    nanti kalau kita da tua dah ade anak, senang sikit nak tengok status kita masa zaman remaja ni. kalau fb yang lama, bertahun scroll ke bawah pon belum tentu jumpe. kan?
    and lagi satu timeline ni lebih up to date la. hahah.
    and, nanti korang mesti suke jugak la dengan timeline ni. heheh.

    ReplyDelete
  7. gambo je mmg rr

    yg lain tu mcm tak systematic

    sek baik FB aku tak kena auto change 2 timeline

    ReplyDelete
  8. err..gambar tu smart.haha.tapi tak minat kot bertimeline..huhu

    ReplyDelete
  9. aku suka yg no 2 dgn 3 nampak ntahpepe tah ha ha ha (tapi itu yang aku suke - ko hade??)

    besa la org kita ni kan takut pada perubahaan mcm mana nak maju... give it a try la dulu kan..

    spontan itu awesome check2 itouttttt!! http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/spontan-itu-awesome.html. hu hu hu...

    ReplyDelete
  10. aku tak tukar timeline.. dan bila masuk fb org lain yg pakai timeline.. aku selalu meradang nak scroll down sebab ia keep on balik ke atas hingga buat aku give up! huh!.. mujur aku tak tukar timeline hehehe...

    ReplyDelete
  11. kemain sampai ada 3 'p/s' . haha
    memang awesome timeline-timeline mereka . timeline best kot . rasa macam matang je guna timeline ni xD *nyampah*

    ReplyDelete
  12. aku jarang main fb.
    entah =.=

    tp alah.benda free.lantak je la
    hahah

    ReplyDelete
  13. hahhaha , awesome , awesome ! *yg ni jgn lempang :P

    aku suka tengok cover timeline tu , tp aku tak pakai timeline pun . heheh

    ReplyDelete
  14. hahahaha kutuk aku ye kat entry.haha kidding

    hurmm aku mmg tak hensem pon

    haha pg td aku baru buang timeline aku

    ReplyDelete
  15. perghh fb timeline mmg awesome! puiii hahaha

    ReplyDelete
  16. hahaha. bak kata kawan2 aku, Timeline ni memudahkan kerja-kerja nak stalk orang. Ye lah, sekali dia bgi sejarah sejak kau lahir kot. Hehehe.

    Aku pun pernah terfikir nak delete FB tpi tu la, bila memikirkan kat FB tu la tempat aku ketemu kawan2 lama, aku biarkan je walaupun dah jarang ber FB sekarang ni :)

    Stylo gila cover photo depa. Nak buat sendiri tak reti.

    Haaa. Tu diaaa, sikit punya banyak aku komen. Hahaha. Nak lawan entry kau nampaknya :D

    Psst : ni la penangan tak tidur lepas sahur. berjalan2 dari blog ke blog :D

    ReplyDelete
  17. saya xde fb tp still boleh hidup lg sampai skg hehehe ;)
    ada cadang nk buat, tp fikir2 balik nanti byk buat gaduh dr buat kawan tu yg xmau buat lg smpai skg

    ReplyDelete
  18. Kamal... Bagi aku tak kesah laaa.. orang dah suh ubah-ubah je laaa.. kita sebagai PENGGUNA bukan sebagai PEREKA, so pakai je laaaa.. ape nak gaduh2.. tak suka DELETE jeeeee.. tak payah pakai FB.. aku pun ada 2 FB satu DEAKTIF satu lagi SKEMA, biasa laaaa... bulan pose malas nak berstatus2... benda yang sama je an an.. ok HAPPY AWESOME gagagga OME :p

    ReplyDelete
  19. Salam.

    Dah macam sesi bergaduh ngan luah prasaan lak kat sini,hahahahah.

    Tak kisah le, yg penting, FB Timeline yg ko bagi ni, semua awesome!! >_<

    Bukan senang nak buat ni..nak satukan profile pict n cover pict.

    ReplyDelete
  20. sukacita dimaklumkan aku takde facebook.

    k

    ReplyDelete
  21. Awesomenyer satu je. Cover pic yg cool tu je. tu pun tengok tahap kekreatifan someone tuh. Kalau tak, huduh la mcm aku pnyer timeline. T_T. tapi , timeline ok jgk kot. bolehlaaaa. hewhew

    ReplyDelete
  22. ok jugala timeline.. tapi malangnya.. yg benci tu lagi ramai...hahahaah..

    ReplyDelete
  23. sempoi....nk buat jugak la hahahaa

    ReplyDelete
  24. sadis......... cari kawan plkn sekoqqq pon x dijumpai.. depa ni xdak fb kah

    ReplyDelete
  25. christian louboutin fvncgq christian louboutin shoes ermetp cheap christian louboutin nlrepv http://www.2013longchampoutlet.net
    sac longchamp pas cher mupfei qwqqhl longchamp qkldmq rkmplf sac longchamp pliage ikzwtt http://www.fadmichaelkorsoutlet.net

    ReplyDelete